poniedziałek, 10 października 2022

Słodki październik, czyli startujemy z nowym wyzwaniem!

Jak zapewne zauważyliście we wrześniu nie było wyzwania na naszym blogu.


Ten miesiąc i tak był intensywny - premiera nowej kolekcji, urodziny marki.... Ale w październiku jest już spokojniej, więc i na wyzwanie znalazło się miejsce ;-)

A w październiku będzie baaaardzo słodko. Osłodzimy sobie troszkę tę jesień :-)


Wyzwanie bardzo proste, a dzięki zawartości słodyczy - bardzo przyjemne.
Co należy zrobić? Zróbcie pracę z jakimś słodkim elementem ( może to być babeczka, tort itp. ) lub pracę związaną ze słodyczami ( czekoladownik, opakowanie na bombonierkę itd. ). Tak np. zrobiły to Kasia i Magda, które w ramach inspiracji wyzwaniowej ozdobiły pudełko cukierek:



Jedno w wersji urodzinowej, a drugie już w świątecznej:



Ale słodycz to nie tylko cukier ;-) , dlatego też możecie śmiało zrobić, np. słodką, uroczą kartkę z misiami ( taka słodycz też jest dozwolona w naszym wyzwaniu ) tak jak to zrobiła Ela:





Pozostałe zasady wyzwania:


  • stwórz pracę zgodną z wytycznymi ( praca musi być nowa, niepublikowana przed datą ukazania się wyzwania ) 
  • Twoja praca musi być wykonana z wykorzystaniem papierów Paper Heaven ( lub starszych, pod szyldem Galerii Papieru ),
  • za pomocą narzędzia Inlinkz podlinkuj post ze swoją pracą ( pamiętaj, aby poprawnie dodać link do pracy, nie do całego bloga czy strony ),
  • pamiętaj, aby razem z pracą, w jednym poście, umieścić banerek ( grafikę z tytułem wyzwania, którą znajdziesz na samej górze tego posta ) i link do tego wyzwania, 
  • możesz zgłosić tyle prac na ile masz ochotę i czas ;-) 
  • pracę zgłoszoną na nasze wyzwanie możesz zgłosić też na inne - max. 3. 
Wyzwanie trwa do 31 października, do godz. 23:55

Nagrodą jest bon zakupowy o wartości 50 złotych!


Życzymy Wam miłej i słodkiej zabawy, no i oczywiście powodzenia!


Pozdrawiam,
Gosia Metryka

P.S. Wyniki wyzwania zostały opublikowane na fanpage'u Paper Heaven papers.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz