11:18

Lift kartkowy krok po kroku

 Wczoraj na fanpage'u Paper Heaven prowadziłam transmisję na żywo, podczas której liftowałam kartkę naszej Marii. W trakcie szykowania sobie wszystkich potrzebnych materiałów miałam chwilę zwątpienia ;-) Pomyślałam sobie - na co ja się porywam!? Zliftować taką kartkę!? Ale jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B. Odwrotu nie było i stało się. W zapisanych transmisjach na fanpage'u Paper Heaven możecie sobie obejrzeć moje zmagania, a poniżej kilka zdjęć już mojej wersji:
Yesterday, on Paper Heaven's fanpage I conducted a LIVE stream during which I made a lift of Maria's card. When I was preparing for it, I had many doubts ;-) I thought - what was I thinking?! Makina a lift of Maria's card?! That's totally crazy! But my LIVE was planned so I had no choice. And I made it! You can still watch the record of my yesterday's LIVE stream and below I'm sharing few photos of the card I made:


Liftowałam tę kartkę:
I made a lift of this card:


Tak jak Maria, wykorzystałam w mojej kartce papiery z kolekcji "Noce i dnie", ale dodałam odrobinkę kolekcji "Za siedmioma górami" i ciutkę "Miłosnych zapisków".
Like Maria, I used 'Nights and days' collection but I also added a little bit of 'Over the hills' collection and 'Love notes' too.






Tym liftem chcę Was zachęcić do wzięcia udziału w naszym majowym wyzwaniu - do zliftowania możecie wybrać dowolną pracę z bloga, aktualnego DT :-) Do końca wyzwania zostało tylko 5 dni!
With this project I would like to onvite you to join our May challenge - you can choose any project form this blog, made by our current Design Team members :-) There are only 5 days left!

Pozdrawiam,
Best regards,

Gosia.



2 komentarze:

Copyright © Paper Heaven , Blogger